Sweet sixweeks

afbeelding van Gemma

Ja, ja, al weer zes weekjes oud, ok, bijna dan, maar het scheelt niet alles meer.

De kraamkamer is voor de dametjes al een paar weken passé, de heren hebben er met een beetje hulp mijnerzijds inmiddels  ook afstand van gedaan.

Het klauterwerk zorgt ervoor dat de webcam een behoorlijk aantal keer per dag van zijn plaats gestoten wordt dus het uitgezonden beeld is niet altijd even duidelijk meer, naar een goed plekje wordt nog gezocht.

Ze zijn allemaal aan het vast voer, en lerende om de kattenbak te gaan gebruiken.

Inez heeft de kittens weer van mooie namen voorzien, welke uiteraard nog veranderd kunnen worden door hun nieuwe baasjes.

Simon Rex, het seal point mitted katertje, die met een beetje bijvoeding, omdat zijn honger aan mama's mem niet gestild kon worden, inmiddels toch een grote jongen is en nu als een tijger de brokjes verdedigd, en oh wee zijn of haar gebeente die hem stoort tijdens het eten.

Ruben Jonathan, het blue point mitted katertje, een sukkeltje ... of juist niet ... maar het is hij die wel erg lang tijd nodig heeft gehad om uit zijn 'huisje' te kunnen komen ... Als enige in het huisje heeft zijn voordelen want de lekkere moedersmelk niet te hoeven delen met broer en zussen dat is pas echt chillen  ... dus misschien toch niet zo'n sukkel maar eerder een uitgekookt eitje ;-)

Vanya Sophia, de allergrootse van het spul en in het begin gedacht dat zij was het enige meisje. Zij is een blue tortie mink met een creme streepje over haar neus. Niet alleen de grootste maar ook de snelste. Voor de deur dicht kan moet ze minstens negen keer teruggezet worden naar de andere kant van de deur ... een heuse wervelwind dus.

En als laatste, het vermeende jongetje wat toch een meisje blijkt, Liliane Cathrina, een blue tortie mink. Voor haar zijn mijn benen klimpalen maar eenmaal uitgeklauterd vindt ze het heerlijk om op schoot te liggen.  

Eindelijk de fotokaart leeggemaakt dus zometeen een paar fotootjes maken en die worden natuurlijk zo snel mogelijk hier geplaatst.