Slaap zacht lieve Bloom

mrt
11
Ragnarok's Blue Moon of GemSdolls, een paar uur voordat we haar hebben laten inslapen.

 
Vandaag is helaas Ragnarok's Blue Moon of GemSdolls overleden. Na haar operatie eind januari leek het best goed te gaan maar vanmiddag, na een paar slechte dagen, heb ik haar toch in moeten laten slapen.
 
Bloom, een bij uitstek mensenpoes, rust zacht lief meisje.
 

Posted By Gemma lees verder

Hoera! De kittentjes zijn er.

aug
20

 

De kittentjes van Liliane Cathrina zijn geboren. Voor meer informatie en de webcam gaat u naar de kittenpagina.

Posted By Gemma lees verder

Foutje ...

mrt
31
GemSdolls Myron Xandra

 

Soms *is* het overduidelijk, soms *denk* je dat het overduidelijk is maar blijkt dan toch net even iets anders te zijn ...

Posted By Gemma lees verder

Time flys ...

jan
25

... when you're having fun ...
 
Dat zal het wel zijn ...
Al weer bijna een jaar geleden dat ik hier iets geschreven heb ... toch niet dat er helemaal niets gebeurd is of zo ... integendeel zelfs ...
 
Het dak moest nodig nagekeken worden, hmm ... nakijken was niet voldoende, er moest nodig iets aan gedaan worden ... zo ook de serre ... wegens een verkeerde constructie vielen er gaten van rottigheid in de hardhouten planken. Aangezien plaatjes meer zeggen dan woorden ga ik van het weekeind 'voor' en 'na' fotootjes plaatsen ...
 

Posted By Gemma lees verder

Sweet sixweeks

mrt
18

Ja, ja, al weer zes weekjes oud, ok, bijna dan, maar het scheelt niet alles meer.

De kraamkamer is voor de dametjes al een paar weken passé, de heren hebben er met een beetje hulp mijnerzijds inmiddels  ook afstand van gedaan.

Het klauterwerk zorgt ervoor dat de webcam een behoorlijk aantal keer per dag van zijn plaats gestoten wordt dus het uitgezonden beeld is niet altijd even duidelijk meer, naar een goed plekje wordt nog gezocht.

Posted By Gemma lees verder

Kittentjes

feb
22
Blue mitted katertje

Wat vliegt de tijd! Een aantal weken geleden schrijf ik dat Ligita kittentjes gaat krijgen en inmiddels zijn die kittentjes geboren en al weer ruim twee weken oud, 6 februari is hun geboortedag.

De webcam staat een groot deel van de dag aan dus ze zijn te bewonderen, ze hebben zelfs al een hele fanclub ;-)

Aangezien de webcam niet zo duidelijk is dat de kleurtjes en varieteiten, laat staan het geslacht, daarop goed herkenbaar zijn, bij deze:

1 blue point mitted katertje

1 seal point mitted katertje

2 blue tortie mink poesjes

Posted By Gemma lees verder

Renovatie

jan
27

Na twee weken flinke vorst en sneeuw is de dooi vandaag serieus ingetreden. Ik ben even buiten geweest om te kijken hoe of het met de kranen gesteld is en gelukkig zijn ze niet kapot gevroren.

Intussen ben ik in huis een beetje aan het klusssen geweest ... ja, ja ... 'help, ik ben een klusser' ;-)

De zalmrozige steense muur is off-white geworden (RAL 9010 om precies te zijn), voor de dubbele deur die in deze muur zit heb ik spierwit gekozen.

Posted By Gemma lees verder

We zijn er vroeg bij dit jaar

jan
10

Het ziet er naar uit dat we dit jaar geen negen maanden hoeven te wachten op kittentjes. GemSdolls Ligita Gracia, blue tortie point mitted, is zwanger van haar eerste nestje. De papa is GemSdolls Falco Star of Moon and Sun, seal mink mitted.

De kleuren en varieten uit deze combinatie zijn zeer divers.

Katertjes in de kleuren seal (drager van verdunning), blue, red (drager van verdunning) en creme, varieteit in mitted, bicolor (high mitted), zonder wit in mink en point.

Posted By Gemma lees verder

Kleine kittentjes worden groot ...

jan
06

Allereerst, voor iedereen de allerbeste wensen voor 2013!

Zoals in een paar vorige blogs te lezen is, is het enige nestje kittens van afgelopen jaar nogal een nestje van ups en downs geweest, vooral downs in het begin, de ups kwamen wat later.

Vandaag is het laatste kittentje verhuisd. GemSdolls Gloria Adanya is omgedoopt tot Loesje en woont op een heuse woonboot in Amsterdam.

Posted By Gemma lees verder

De laatste dag van het jaar alweer

dec
31

Alweer even geleden dat ik hier wat geschreven heb en vandaag is het juist zo'n dag dat ik er wel eens even goed voor zou kunnen hebben gaan zitten. Maar helaas het zal er niet meer van komen vandaag, maar bij deze wil ik toch graag iedereen een hele fijne en veilige jaarwisseling toewensen!

Nog even snel dan.

 

Posted By Gemma lees verder

Pagina's

Abonneren op GemSdolls Ragdolls, Sint Michielsgestel, Noord Brabant, Nederland RSS